2017-01-17

Mot ljusare tider...


Januari och lite kyla på det är ju underbart, tycker iallafall jag. Det blir friskare luft och känns så som det ska i Januari.
Julen har ni säkert städat ut och lite nya blommor införskaffat.

Här blev det inte mycket jul att städa bort eftersom det blev lite mindre fokus på julfint denna jul. Men känns ju skönt nu.

Tulpaner hör Januari  till här arrangerat med ris i vas. Det ska även köpas lite nya gröna växter till mina tomma krukor.

Tulpaner är ju så underbara denna tid även om de är kortvariga. Och ett eget liv har de, blir det för långa snitta om dem och ge nytt vatten så håller de sig finare längre. Här ett foto genom spegeln...

 Här på matbordet i en avlång vas fyndat på loppisfynd.  Nya lamporna äntligen på plats tog väl ensådär 10månader. Problemet var att jag råkade ha sönder en av lamporna när jag skulle sätta upp dem så innan ny lampa kom hem och att någon hjälpte mig sätta upp dem tog tid. Bättre sent än aldrig.

 Krispigt vackert enligt mig.  Och vita Tulpaner med frans är ju så fina. 
Och nu går vi ju mot ljusare tider.

Själv sitter jag på tåget mot Göteborg som har en kraftig försening....vansinnigt tråkigt när man är på väg till skolan och inte vill missa något.  Men som tur är kör vi lite repetition och har avslutning på grunden imorgon och påbörjar påbyggnad till veckan. 

Ha en go vecka!
Kramar/MiaMaria 

2 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Såå himla fina lampor !!
Stort gilla !
Ha det gott...
Bia

leeteson sa...

c7p03d3o33 f1w10y9u73 a3m46b4s38 b6o81n6t32 s0p92a9n86 j2e73p2u02