2008-01-11

Blogga ska vara kul...

Nu var det ett tag sen man gjorde ett inlägg men man får noga vara nöjd om man hinner 2 gånger i veckan. Sen så ska det ju vara roligt att blogga och det tänker jag ha. Det får mig att tänka på vår kära "Goa" som tyvärr inte har tänkt sig blogga på ett tag framöver kanske inte alls. Och det är ju himla tråkigt eftersom hon bjöd på en inspirerande och vacker blogg med mycket värme och humor. Tänker på dig "Goa"och förstår ditt beslut.

Mycket glad och stolt över en utmärkelse jag fått av bloggen Handplockat. ( http://mittval.blogspot.com/ ) En härlig blogg med massor av INSPIRATION och vackra bilder.Tack snälla du! Då ska man ju egentligen dela ut till några speciellt utvalda men tyvärr det kan jag inte göra utan jag delar ut denna till ER alla . Varsågod! Till ER alla från mig!

Har ju lovat er att visa mina granar så här kommer de...






Visar er min vackra Amaryllis som blommar för fullt och har två knoppar till på väg. Så här har man verkligen fått valuta för pengarna. Håller just nu på för fullt med att sy lite påsar med tryck. Första gången jag trycker och det var ju himla kul och ganska lätt. Jag har faktiskt misslyckats med två tryck varför vet jag inte. Ska visa bilder på det nästa gång vi hörs.
Så hoppas ni får en skön fredag. Kramar till ER// Miamaria



38 kommentarer:

Maria sa...

Det är klart att bloggeriet ska vara kul!
Du har så vackert hemma!!

Eva sa...

Vilka snygga/häftiga granar du skaffat!

Änglahem sa...

Håller med dig om att det ska vara kul att blogga. Känner själv av stressen emellanåt och mår inte bra av den. Försöker känna efter och ta det i min takt, men samtidigt är det ju så himla roligt!!

Fina små granar du köpt!!
Amaryllisen är ju sååå vacker! min har totalt vissnat och hänger, men tänkte faktiskt försöka mig på att spara den till våren och plantera ut den. Får se hur det går.

Trevlig Helg!
Kramar
Ulrika

Färjtorp sa...

Jag tycker oxå att det är så synd att hon (Goa)slutat blogga för hon hade verkligen fina bilder att visa! Men det har ju även du =) Vilka vackra silvergranar du har där på din skåp.
Tack för utmärkelsen oxå =)
Trevlig helg.
Kramar Johanna.

Anonym sa...

For en vakker blog du har, nydelige bilder som virkelig inspirerer en fattig nordmann(eller kvinne). Det trenger vel muligens ikke å koste så mye heller. Men inntil videre så drømmer jeg meg bort her inne hos deg.
http://blogg.hobbyboden.com/randi

Beas sa...

Granarna är en fröjd för ögat och vita Amaryllisar är mer vintriga än juliga. Jag planterade med barnen och knopparna har precis börjat visa sig. De kommer nog att öppna sig i början av februari kan jag tänka. Kan knappt bärga mig.
:-)

Jag håller med om att bloggandet ska vara en fröjd och inte kännas som ett betungande "måste". :-)

Kram Bea

My Lovely Things sa...

jätte fina granar. Alltid kul att titta in till dig.
Kram Anna

n o r d i n g å r d e n sa...

Så mycket vackert på ett och samma bord! Dina silvergranar var häftiga och dekorativa och den rosen under kupan med ljuslingan gillade jag, jag har likn ros under kupan ibland med en mindre slinga.. ja visst är det så, bloggen får inte bli ett tvång och stressmoment. Jag är ju en av de få som INTE pysslar med ngt annat såsom syr, virkar, gör strutar, påsar, hjärtan, trycker kuddar, stickar el ens målar så mycket mm så jag bara lägger in inlägg och stylar ngn hörna ibland, och jag älskar det! Jag känner inget tvång däremot kan inte dagarna gå fort nog så jag får byta inlägg! = ) Fast visst, det händer att jag har bloggtorka och då kan man ju tycka att det man lägger ut är trist... men som sagt, livet innehåller ju så mycket annat och detta är ju helt induviduellt hur man känner och hur ens liv ser ut runt om just för stunden. Jag som reser nästan 30 mil till mitt andra jobb i Sthlm passar det bra att sitta och blogga på tåget, då blir det bara en njutning...oj va långt detta blev, man passar ju på att skriva av sig när man har chansen: ) Kan hålla med dig om att det är svårt att föra vidare såna bloggutmärkelser, jag brukar inte så gärna göra det heller, det finns så många underbara bloggar, såsom din, så grattis till det och ha en härlig helg önskar jag dig min bloggvän!! Mari.

n o r d i n g å r d e n sa...

... glömde säga. Ja, Goa är för go och hennes blogg är ljuvlig!! Tråkigt att hon slutar men som sagt, en press ska det inte vara...

Dorthe ♥ sa...

Sitter alldeles tyst och bara njuter. Sååå otroligt vackra bilder!

Kram
Dorthe

Nilla sa...

Håller med om att bloggandet ska vara roligt! Och man gör det när man hinner =)

Underbara bilder och amaryllisar är så vackra!

Önskar dig en riktigt skön helg!

Kram Nilla

Marie sa...

Dina granar var jättefina och amaryllis är en ljuvlig blomma.

Jag saknar också Goa, känns tomt utan hennes inlägg och kommentarer. Blogga ska man bara göra för att det är kul, det ska absolut inte kännas som något kravfyllt eller stressande.

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

♥ Pia... sa...

Hej där...jasså du har fått till det med en blogghörna:)...näää bara skojar...läste guldkantsmaris inlägg...och sedan ditt..jo du rörigt kan man ha ..men vi får bjuda på fina hörnor då..dina granar var väldigt fina..ha en trevlig helg..PIA

Anonym sa...

Hej!
Så underbart vackra granar och Amaryllisen är helt underbar.
Jag är själv jätte trött på att blogga just nu....
Ha en trevlig helg1
Kram Bodil.

linnea-maria sa...

Granarna är jättesnygga. Jag har aldrig sett något liknande förut :) /linnea-maria

Hannis sa...

Det är tur att du inte kan höra mina ohh och ahh när jag ser bilderna på dina granar!
Mycket vackra!
Ha en fin helg!//Hannis

Lotta sa...

Åh vad vackra granar! De kan du ju verkligen ha uppe hela året tycker jag! Superfina!

Det där med bloggtorka förstår jag så väl! Funderar själv på att lägga ner min blogg, känns som om man inte har mer att visa, och så har det ju kommit en uppsjö av nya bloggar som alla är så himla fina så man får lite prestationsångest. Ja, ja jag får väl se hur jag gör!

Ha en riktigt härlig helg!
Kram
Lotta

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Fint som vanlig när man besöker din sida ,låter spännande med trycket ,Ha en bra lördeg kramis Maria Villa Nyhem

"M" sa...

Vilka fina granar i fattigmanssilver...och amaryllisen är underbart fin...

faster atta sa...

Jag älskar amaryllisar, speciellt vita. 2 knoppar på väg!!! Vilken underbar liten växt du kommer att få njuta länge av!

Nygammalt sa...

Grattis! Det förtjänar du! =)Du visar upp så mycket fint hela tiden, kul med så fina inköp i Skövde. Grattis till tjejerna.

Har du något tips på hur man kan lyckas med att trycka.
Trevlig helg!
Kram.

Solsjö - Under en vind sa...

Självkart måste bloggandet kännas kul och inte som något måste som gör en stressad! Tankarna går definitivt till Goa som man redan saknar i massor!

Dina granar är kanonfina, och är ju såna som kan vara framme hela vinterhalvåret och inte bara vid jul! Så vackra!

Denna veckan har jag haft massor av bloggtid eftersom jag varit hemma med två sjuka barn som sovit halva dagarna....andra veckor blir det väldigt mycket mindre.....

Ha en riktigt skön helg! Kram!

NICOLINAS BONING sa...

Det är klart att bloggandet ska vara kul..men ibland blir då jagså stressad så jag vet knappt vilket ben jag ska stå på...men jag har lovat mig själv att ta det lite lugnare,så det blir nog som du säger med antalet inlägg framöver!
Vilka vackra bilder du visar på dina vackra arrangemang:-)
Kramar/Birgitta

Staket & Designkonsulterna sa...

Super fina granar. Skall prova att plantera Amaryllislökarna, har några stycken som vissnat och gjort sitt.

Bloggandet skall som sagt vara roligt och stimulerande...jag själv får en kick av det. Det ger mig massor av energi...framförallt när jag är inne och tittar på alla fina bloggar som finns.

Ha en mysig lördagskväll, kramizz från mig.

Lantliga drömmar sa...

Fina granar, vacker amaryllis, och underbart med ljusslingan runt glaskupan! Jättesnyggt verkligen!

Linda Muhr sa...

Håller helt med det ska vara kul, vad man än håller på med så känner jag med mina kort och annat pyssel..men jag hoppas på att DU inte slutar blogga, jag älskar ditt hem och det är ett av de finaste i denna vita bloggvärls tycker jag!

Kram Linda

Evelinas hus sa...

Fina bilder!
Jamen visst är det kul med tryck.
Lätt att man blir beroende bara, hihi.
Må så gott och kram
Caroline

Engsroom sa...

Visst är det trist att Goa slutade blogga men som sagt var det ska vara kul och ibland är det svårt att få tiden att räcka till, och just känna det där vad ska jag blogga om vilka bildr ska jag visa det kan jag känna igen mig i ibland.
tack för ditt besök hos mig.
Ha det så bra nu resten utav helgen som återstår.
Kram Ella

Stämningsfullt sa...

Åh vilka granar! Jättefina! och din amaryllis är ju underbart vacker :)
Kram!

GårdsLyktan sa...

japp jag är på banan igen, efter lite frånvaor/uppvilning. Jag håller helt med dig att bloggandet skall vara kul och inte ha pressen på sig att göra inlägg/kommentera. Bloggandet skall var otvunget och roligt.
Kramar Sabina

Gry sa...

Det är så himla fint på din blogg....Granarna har jag inte sett någonstans förut,-) Jättefina!

Bloggandet ska vara en kul hobby. Vet tyvärr inte vem Goa är då jag är ny bloggare. Men visst ska man känna efter i det man gör, så det inte tar över ens liv eller styr livet på något vis. Så är det med allt egentligen, inte bara blogglivet.

Godnatt!

Kram Gry

Millas hem sa...

Har sett dina fina bilder och tycker att de är helt ljuvliga!

Är ny här på bloggen men även innan jag skapade min så har jag varit inne och kikat hos dig.

Camilla

My little footprints sa...

Hei!
Gratulerer så mye med awarden! koselig! Trærne dine var kjempefine, nydelige detaljer og virkelig dekorative!
Ønsker deg en fin søndag!
Klem fra Beth

ChatrinesLiving sa...

Gratulerer med award!
Så fine trær!! Sånne har jeg ikke sett før, de var veldig fine og spesielle!
Ønsker deg en fin søndag!
Klem:)

Pernilla sa...

Många kloka ord du skriver. Det ska självklart vara kul att blogga, har oxå ibland känt att jag måste men då tycker jag man ska låta bli.. blir inga bra inlägg såna måste saker. Grattis till awarden den är du värd.. jag gillar oxå din blogg stort.. och dina granar var super snygga.

ha en skön söndag. /kram Pernilla

Goa sa...

Hej du rara kvinna!
Tack för dina varma ord!
Jag tänker på det du skriver i detta inlägget och det du skrev till mig... och kommer att tillägna mig det, om jag fortsätter. Denna veckan har jag knappast rört datorn...skönt. Samtidigt så saknar jag att inte blogga. Det har liksom blivit så stor del i vardagen. Vi får se...men först måste jag få lite balans i allting.
Dina granar är helt underbara och bilderna vackra som alltid!!
Sköt om dig och tack återigen för din omtanke!
Mina varmaste kramar är dina...alltid!

♥Linda♥ sa...

Hej!
Jovisst ska bloggandet vara kul...Man får göra ett inlägg när inspirationen och tiden finns, ibland blir det ofta , ibland mer sällan men vad gör det???
Din blogg är verkligen underbart fin!
Ha en bra vecka!
Kram/Linda

Lina sa...

Jag har också funderat mycket över detta! I bland kan amn liksom nästan känna det som att oh, nu var det länge sedan jag la in något och vad tycker de andra osv osv.. Men man gör ju det för att det är roligt!! Sen om man får 10 kommentarer eller 100 spelar ju faktiskt ingen roll.... Man skall ha roligt!!