2008-04-08

Kaos...


Här är det bloggtorka till tusen men massor av järn i elden. Vill göra så mycket och allt på en gång så det blir kaos av allt. Jag tycks inte bli färdigt med någonting. Det är alltid det där i slutet som fattas eller att det är för svårt, så jag fixar det inte. Men, men så kan det gå. Ska ta mig i kragen och slutföra alla mina projekt och pyssel. Då kanske orken och inspirationen dyker upp igen.


Har hittat en blogg via en annan bloggare. Bloggen heter
Livet på Furutorp och gissa vad jag hittade där om inte vackra mattor. Här hemma har vi faktiskt inte så många mattor, varför vet jag ej men det går så bra utan. Har iallafall skickat efter en till köket i färgerna grått och vitt. Modellen heter mormorsmatta och är gjord efter en gammal mormorsmatta. Materialet är plast men så himla bra i köket där vi spiller hela tiden. Tycker den är så vacker. Glöm nu inte att kika in där. Finns randiga och med stjärnor och så denna, mormorsmodellen.


Denna kostar 250 kr/meter+frakt.



Vändbar, det är ju perfekt.

*****************************************
Have bought me a carpet, that is manufactured in plastic.
Perfect to my kitchen.
Have a nice day!


Detta var allt från mig för denna gång.
Kramar till ER alla!
MiaMaria

54 kommentarer:

Hannis sa...

Kanontips!!
Mattor är svårt att hitta, måste kika in där!

Ha en goer vecka...

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Ta det lugnt & stressa inte med projekten - VI kan vänta - kan du? ;)

Kram Jes ♥

Solsjö - Under en vind sa...

Gokväll!!! Bloggtorkan drabbar oss alla då och då...det är då jag förändrar och gör något nytt knasigt i bloggandets värld...hi hi....
Vilken fin matta! Gillar verkigen mönstret! Så snygg, inte kan man ana att det är plast!Jag är också så dålig på att ha matta...var tvungen att fundera på vilka jag har....kommer fram till 4 st totalt, varsin i barnens rum, en på hallen uppe och en trasmatta på glasverandan.

Ha det gott, kram! ♥

Glitter och Marsipan sa...

Jag känner igen det där.Har massa projekt på gång,och blir inte färdig med nåt.Lagom är bäst,heter det ju,men hur lätt är det?
Det var fina mattor du har hittat.
Ha det bra
/Anette

Tina sa...

Tack för tipset...en massa fina mattor hade de...Jag är också överallt just nu, massor med projekt som aldrig blir klara, helst av allt skulle jag vilja ha ett riktigt ställe att kunna måla på. :-) Kram Tina

Mamma C sa...

Ta det lite lugnt, vem har bråttom?? :-D
Det var riktigt snygga mattor.
Kram mamma c

Annas skattkammare sa...

Känner igen mig i det där.. Att vilja allt men inget blir riktigt gjort..

Fin matta du köpt!
Ha det gott! Kram /Anna

Gårdsromantik sa...

Den var supersnygg och praktisk - kan det bli bättre.

Kram Maud

Noll54/Eva-Karin sa...

Bloggtorka?? Det ska du väl inte tänka på. Det är väl inga krav på bloggandet hoppas jag! Ta det lugnt,och gör en sak i taget. Så där känner vi väl alla ibland.
Mattan var jättefin!


Ha det nu så gott!! Och ta en sak i taget.
Eva-Karin/noll54

Tidsmästarinnan sa...

här är en till som känner igen sig i det där med projekten...
Ta det lugnt med bloggandet, vi finns här när du känner att tiden och inspirationen finns igen!

PS, mattan var superduper.

Kram!

Anonym sa...

Just att ha mycket att göra brukar resultera i att jag blir ofokuserad och springer runt och stressar bland de olika projekten - tappar ibland lust och inspiration under dessa perioder.
Kloka råd brukar vara att bestämma vad som är viktigast och prioritera det - jag lyssnar men sedan är jag tillbaka och "rör i alla grytor i alla fall" - vet inte om jag är en gammal hund som inte kan lära mig eler bara oförbätterlig...
Mitt råd är, gör det som du blir glad av och det ser jag att du gör...du har hittat inspiration och köpt en vacker matta. Den kommer att ge en ombonad känsla och jag ser på de vackra bilderna att den kommer att passa fint in.
Du skall veta att det alltid är lika roligt att ta del av dina tankar men om du har bloggtorka så räcker det med ett hej!
Kramar,
Bella

Lisa på Furutorp sa...

Hej Maria!

Åååh vad glad jag blir att du är nöjd med mattan!
Och vilka fina bilder du visar! Du har ett helt underbart hem, jag ser att du lagt ner mycket tid & möda, och det har gett resultat.

Läste också att du nyss varit i Paris, va kul! Vi åker ner för att möta våren där om ett par veckor. Har du tips på några fina inredningsbutiker, eller annat fint?
Tavlorna din vän Camilla gjort fastnade jag för; är det nåt man kan köpa därnere månntro?!

Må så gott!
Lisa på Furutorp

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

japp den är såå fin..kikat på den!!!!

Go kväll!!
~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

Ulli sa...

Jättesnygg matta! Helt i min smak. Praktiskt att man kan vända på den. Kommer säkerligen bli jättefin i ert kök.

Ha en bra dag!
Ulli

Vardagslycka sa...

Jag känner igen mig i det du beskriver. Känns som om jag också har massvis med påbörjade projekt och jag blir aldrig färdig med något, jag måste försöka göra klar en sak i taget. Men det är ju så kul att påbörja saker...
Mattan som du har beställt är jättefin, jag är sugen på en sån under köksbordet i vitt och sand. Föll som en fura direkt när jag såg dem!
Ha en härlig onsdag! Jag ska ta itu med en jättehög med strykning...
Kram, Carina

Gry sa...

Jag tror det är nyttigt med lite bloggtorka och/eller bloggpaus i bland. Det är näst intill omöjligt att hålla igång "jämt", hi,hi...

Snygg och praktisk matta. Precis vad man vill ha i köket! Själv har jag fått slänga ut en lång trasmatta (med vikningar du vet, så man kan lägga den i vinklar och så...) för att hunden kräktes på den....fräscht. Nu är den för tung och lång för att ta i nån tvättmaskin, så den ligger på balkongen i väntan på ett beslut om vara eller inte vara.... Mera plastmattor, säger jag!!

Sen har jag ju missat bilden från Ellens skåp. Det blev ju jättefint. Så praktiskt med glasdörrar med tyg bakom för att dölja grejerne eller åtminstone få ett lugnt intryck. Kransarna som du gjort av rankor från IKEA var ett bra tips. Jag kanske kopierar om det är OK??

Ha en fortsatt fin dag (men hu vad kallt det var att komma hem...)

kram Gry

Marlene sa...

Vilken fin matta behöver en till köket.Känner igen mig Har också massor av projekt och idéer på gång.En del påbörjade...men aldrig avslutade Man måste lära sig att ta det lugnt..MVH Marlene

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Känner likadant ibland....då får man bara ta sig i kragen å göra något knasigt..hihihi..
har gått från rum till rum å skrivit ner vad som ska göras....oj så mycke det var.Vi ska ta en göra klart helg.Ska bli så kul, ser verkligen fram emot det.
Kram
pernilla

Goa sa...

Ja, jag vet...visst är de underbara!!

Och välkommen i kaosets värld...
Vi får stötta varann..:)
SÅ roligt att du berättar allting du håller på med och jag bara tycker att det är mig du beskriver...*thi,hi*
Men vi är nog många som stimmar runt så här nu, det är väl en del av våren..:)
Ha den bästa dagen av alla!
Kram på dig min vän!

*psst*...tror att jag har lyckats vräka mina små objudna..;)

"M" sa...

Bloggtorka har jag med...så det blir lite inspiration tjuvat från tidningar...mattor har vi inga här heller.....kram

Eva sa...

Hejsan syrran!
Jag trodde inte att ngt var för svårt för dig... Du fixar ju allt!

mattan var kanonfin. Ska kika in på sidan.

Jag ringer ngn dag.

Kram Eva

hemtrevnad marie sa...

Visst är mattorna snygga!!
Har varit på bloggen och kikat på dom många gånger.... kan bara inte bestämma mig för vilken färg, hihi!
De som du köpt är ju finast, tyvärr kanske det blir för mycket på mitt svart/vit rutiga köksgolv... men de kanske skulle funka i hallen...?
Allra snyggast hade de varit i vardagsrummet...kan man ha plastmattor där tro...?
Ska bli kul att se hur det blir hos dig sen!!
Kraam

Chatarina sa...

Tack för tipset med mattorna.

Har inga mattor här heller pga sonen, de får inte vara där de ska så jag tog bort dem.

Ha det så gott
Chatarina

Designe sa...

Tack för tipset!...jag har varit in på hennes sida förut och sett mattorna och kunde inte hitta tillbaks men här är den ju! :)

Förstår om du har bloggtorka om du har massor av annat att göra..man kan ju inte vara uppdaterad överallt..Kram

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Matten var lekker. Kunne godt tenkt meg en slik, og vendbar er jo toppen av lykken. Jeg har endel matter, et must, ellers blir det så mye lyd når hunden min tasler rundt. Han danser ikke akkurt ballett på tåspiss nei ;o)))) Men vanskelig å finne pene matter, ja det synes jeg.
Klem

Liten Bod sa...

Gud så skönt med en virrpanna till! Just nu är det totalt kaos här hemma, och orken är helt slut... Skönt att ha lite bloggar att skratta åt! Jättefin matta! Resten löser sig om man tar en sak i taget. Kram, Tina

Kamomilla sa...

Vi har också väldigt lite mattor. Trivs så bra med våra trägolv. men nog skulle en köksmatta sitta bra hos oss också. Den där var ju fiffigt nog av plast och det syns ju inte ens!

Annika sa...

Tycker inte du skall stressa med dina projekt, bättre vänta och fixa i lugn ro..Vilken fin och praktisk matta, har sökt efter snygga plastmattor till köket. Nu vet jag vart jag skall söka...:) Kram Annika

Ewa sa...

Jag har sett de där mattorna. Supersnygga! Måste bara hitta mitt hus först, så ska jag också beställa... ;-)
Hoppas allt är bra med dig och de dina. Nu är jag ledig 2 dagar, innan arbetshelgen, och det känns skönt. Sitter med kassarevisionen från Hemvärnet, och fattar noll. Tror jag är lite för trött... I mitt jobb blir man mest psykiskt trött. Känns då man jobbat ett par dar.
Vårtrött. Har massor jag skulle behöva, och vilja göra, men trampar mest runt...

Kram
/Ewa

Majas mammelucker sa...

Hejsan!!
Bloggtorka drabbas vi alla av ibland..men ta det lungt och koppla bort bloggen ett tag så ska du se att din fantasi kommer tillbaka...
Jätta fin blogg du har..
Hade bra! Kram Maria

IKT i min vardag sa...

Verkar som du är lika stressad som jag för tillfället. Nu tar vi ett djup andetag...och andas ut...dags att stressa ner. Man hinner inte allt, det är bara att inse, och världen går inte under för
det ;-).
Mattan är fin, jag har varit inne hos henne och suktat efter en söt liten soffa...

Kram

Anonym sa...

Hej min goa Maria!

Jag är precis som du, jag har så många projekt men just nu blir inget gjort och jag har ingen lust eller energi. Blääääää. Jag har väggar i hallen som blivit målade en gång och behöver minst 3ggr till men jag kan inte få för mig att ta penslen och måla. Vet ej varför. Hmmm.....

Vad tråkigt att du har haft dålig erfarenhet med hundar. Inte kul.
Valptänderna är väldigt vassa och ibland är det tufft.

Jag mår bättre men huvudvärken är kvar fast mildare. Jag tror som du skrev att mycket släppte när man fått reda på att allt var okej.

Min mor var inte hos oss i påskas, jag har inte sett henne på 6 mpnader så jag längtar så. på tisdag kommer hon. Oj, vad vi ska kramas.

Mattan du visar är jätte fin. När jag växte upp hade vi den typen av matta i köket och de var röd och vita. Väldigt praktiska.

Hoppas bloggtorkan går över, men vi är här.

Kramar i massor Bodil.

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken sagolik vacker matta!!! Supersnygg, precis i min smak! Har kikat in i den vackra bloggen förr, ska göra det igen! Mari.

Anonym sa...

Hello Miamaria!
Jag har några pappelina mattor som jag växlar mellan i köket. Trodde ju aldrig jag skulle ha plastmattor men de är faktiskt jättetrevliga och såå praktiska.

Vad skönt att höra att du har massor av ej avslutatde projekt!:))
Det har ju jag med, har ju skrivit att jag ska visa från dotterns rum när lapptäcket är klart och det är det ju strax, bara det att strax har varit i en månad nu tror jag....
Men vad sjutton det är ju ett säkert tecken på att vi bara är människor, eller hur? Människa vill man ju bara vara.
om jag var som du skulle jag ta mig ett bad i ditt fantaskiska badkar och bara njuta för du har såå fint hemma och bjuder på massor av inspiration!
Kram på dig
Lena

Lotta sa...

Hej tjejen!
Verkligen ursnygg matta, tack för tipset!

Ha det gott!
Kram
Lotta

NICOLINAS BONING sa...

Har faktiskt varit in på hennes sida och kikat på dom här snygga mattorna.
I morgon beger jag och mor min oss ner till Leksand och när vi åker genom Rättvik ska jag nog in och kika på dom in real life oxå...sen blir det Lantliv inne i Leksand...kan bli dyrt det här...eller oxå blir jag så snål så det bara blir fönstershopping,vem vet...

Kramar/Birgitta

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Bloggtørke har man jo alle iblandt. Jeg har visst vært opptatt med rydding innomhus i bodene mine i det siste, men nå blir det så fint når det hele blir ryddig:)
Så fine matter! jeg har faktisk noe liknende, men de er vevde duker:)
Ha en finfin dag!
Klem fra chatrine:)

Ljuva ro sa...

Åh va roligt med ny fin matta! Skulle vilja ha en ny till köket, ska kolla in den bloggen!

Solsjö - Under en vind sa...

Tänkte ta lite paus under helgens början, så jag vill passa på att önska dig en mysig helg! Kram!

Maria sa...

Känner igen det där med att ha tusen tankar och idéer och inte riktigt bli klar med någon...
Mattan var fin! Jag är förtjust i plastmattor just nu, bra både i hallen och köket!

Kannor och karaffer sa...

Vilken läcker matta du hittat. Jaghar en pappelina matta som är vändbar och det är helt perfekt.

Tack för tipset ska gå in och kolla!

Ha det gott!
Ann

Lila sa...

Oh, perfekt för köket. Har många gånger tänkt hur jag ska kunna hitta schysst plastmatta till vårt kök i nya huset. Och nu har jag ju lösningen. TACK!!

Kramis Lila

Flickan på landet sa...

Vackert :-)Jag har också haft turen att få hem en nyvävd matta idag *glad*..Så fint med handarbete!!
Och du, bloggtorkan infinner sig nog hos alla ibland, liksom de halvfärdiga projekten..

sommar-rummet sa...

Måste ju va perfekt med vändbara mattor, två sidor att smutsa ner!!! Ha det gott! KRAM

Anonym sa...

Hej vilken snygg matta du har köpit blir riktigt avundsjuk,letar själv mattor men kan inte bestämma mig.Just nu lutar det åt en peppelinamatta. Jag får väl se var det slutar.

Kramis Tess

Ps jag är en ny blogare titta gärna in på min sida tildaochmamma.blogspot.com

I ett litet hus sa...

Åhhh där har jag faktiskt också varit inne och tittat på fina mattor. Den du beställde kommer bli superfin!

Ha det bra!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

hittade hit fran lisa pa furutorps sida. har prcis beställt en likadan matta som du fast i rött och vitt :-)
jättefin den var i gratt! ni ser öh taget ut att ha ett riktigt fint hem!!

n o r d i n g å r d e n sa...

...kom ju på nu att den mattan påminner lite om den jag har och syns en liten glimt av i mitt dagens inlägg... Hm, tyckte jag hade lämnat en kommentar här i går? Ha en skön helg! Mari,.

K sa...

Åh vad jag känner igen mej ang kaos...Jag är experp på att dra igång projekt...sen orkar jag inte slutföra eller så tvivlar jag på resultatet så då kan det bli tvärstopp i maskineriet...

Undras om inte dom flesta inredningsmänniskor är så...När man har energi så kör man igång fööör mycket ;D

Mycket fint visar du iaf trevlig helg /K

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Jeg mener at blogging skal være gøy, så ikke ha dårlig samvittighet for at du har litt bloggtørke! Gleder meg masse til å se alt du holder på med når du får lyst til å blogge igjen :-) Selv er jeg veldig imponert over alle bloggere som lager ett innlegg per dag! Det har jeg ingen sjanse til å rekke med, så mitt mål er å lage ett til to innlegg per uke, og så prøve å være inne på deres (mine bloggvenners) blogger annenhver dag :-)

Ha en super kveld der i Karlstad!
Klem fra Britt :-)

japp sa...

Heij Miamaria.. såå fin matta.. en "gång-modell" visst är det de.. superfin. Den ser redig ut, inte sådär sladdrig som plast kan bli.
Ibland e det ju sådär, man får mycket gjort, men inte de där sista.. konstigt nog, så e de ofta här me.
hoppas du har en härlig fredag..kram på dej..Helén.

Hannis sa...

Kikar in för att önska trevlig helg!
Hoppas du tar det lugnt och njuter.
Inspirationen dyker upp rätt var det är=))

Kram Hannis

vitating sa...

Hej!
Jag tror inte du är ensam om att få bloggtorka, det drabbar oss nog alla, tror vi ibland själva sätter ribban för högt. DEt kan räcka med ett nytt stilleben, en ny blomma, ett favorithörn i huset, en vacker dukning, favorit hyllan, möbeln ett recept eller liknande för att inspirera någon o lätta på sin egen inspiration.

Kul att hitta en såå fin matta, här hemma finns inte heller några mattor.

Hoppas du får en underbar lördag!
kram Maria

kustnära sa...

Hej,hopp!
Visst är mattan snygg och praktisk.
Har själv köpt en i färgerna sand/vit och det blev jättesnyggt till trägolvet. Har fått mycket beröm.
Hoppas Lisa på Furutorp får många beställningar. Kul med lite annorlunda och gammeldags än alla Pappelinamattor.
Tack för en underbar blogg, Anneli