2011-01-24

En KRONA för dina/mina tankar...

...vad tänker DU på?

Själv så funderar jag starkt på att LOTTA ut denna vackra KRONA från leverantören
Dommo by Gawor
. Finns att köpa på Noll54/Karlstad.

Men som sagt det var ju mina tankar vad funderar DU på?

KRONAN kan bli din! Det enda DU behöver göra är att kommentera under detta inlägg.
Vore ju kul om du kunde dela med dig av dina tankar:)

Nu på söndag drar jag EN VINNARE. Lycka till!

En KRONA många möjligheter...


Önskar ER en fortsatt bra vecka!
Kramar//MiaMaria

87 kommentarer:

Unknown sa...

Tänkte just att denna kronan var riktigt fin :)
Så jag är gärna med i utlottningen.
Kram Maria

Anonym sa...

Jättefin krona i jättefin blogg! :-))

Den vinner jag gärna. Skulle passa jättebra på min nyrenoverade byrå.

☼ Kram från Heléne ☼

Ewa`s Galleri sa...

Jättefin krona ,är jag gärna med och tävlar om
Mina tankar är mest i vårat kök,ska ju snart på börjas en helrenovering,och det är mycket som ska stämma ihop, sen i nästa stund funderar jag på om vi inte skulle ta o flytta upp vårat sovrum till övervåningen där vi har ett stort rum på 25 kvadrat ,som bara är,ingen som använder,törs inte säga något till S han har för mycket kökstankar just nu,men jag vill ha allt gjort nuuu

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej!
Ljuvlig krona du lottar ut.
Mina tankar just i kväll handlar om ifall jag ska få sova nåt i natt,då småttingarna inte mår bra,och så fort den ena somnar,så vaknar den andra:)
Men dom tankarna skingrades för ett litet ögonblick,när jag såg denna vackra krona,åh,vill gärna vara med och tävla.
kram Anette

Tanjis sa...

Jag tänkte just att jag inte brukar vara med på tävlingar längre men nu kunde jag inte låta bli, den där kronan var ju bara för fin!

Annars tänker jag just nu på ...............tapeter! :D

/Tanja

Frusvea sa...

Jag vill gärna vara med att tävla om den här underbara kronan.

Mina tankar är att tänk så mycket vackra saker där finns. Och så viktigt det är för oss alla att ha vackra saker omkring oss. Det behöver inte var lyx eller flärd bara något fint att vila ögonen på då vi lever i ett stressigt samhälle. För mig kan en rostig nyckel eller en vacker sten vara lyx :)
/Cina

Mmmaja. sa...

Åh, vilken skönhet! Jag tänker så att jag vet precis vart den skulle passa perfekt i vårat hem, jag tänker också att jag gärna ser att du tar min vinstoskuld och gör mig till en lyckans ost! Håller en tumme, klart jag är med i den här utlottningen. Underbart!

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej,
jag byter gärna mina tankar mot en krona!!

Just nu så funderar jag mest över vilka fröer jag skall plantera på landet? Jag längtar enormt efter ljuset och solen ... och så funderar jag över ett objektiv som jag är sugen på att köpa!

Kronan är nog den vackraste jag sett på länge... helt bedårande!!
Så jag tillåter mig att vara egen och håller tummarna för mig själv!
Hälsningar Monica

becca sa...

Hejsan!
Här om dagen såg jag bilder från formex och Dommo by Gawor, och bilderna va så fina och helt underbara saker, så jag funderar på om jag kanske måste åka en tur till Noll54 och titta närmare.
Kronan är ju underbar, jag är gärna med i utlottningen.
Ha en bra dag, kram Rebecca.

Skogslyckan sa...

Underbar krona!
Jag har just besökt en blogg där bloggaren mist sin far och bror.
Då väller känslorna upp i en. För tre år sedan hade vi en period där vi miste 8 st nära släktingar och vänner. Livet är så enormt skört... Det är viktigt att stanna upp och tänka på vad som är värdefullt, och inte bara ta det vi har för givet.
Kram Pia

annashusidingtuna sa...

Självklart vill jag vara med i utlottningen om denna fina krona.
Just nu tänker jag på att snart är det påsk och jag och svägerskan ska åter till Karlstad och det blir nog ett besök på noll54...förväntansfulll..
Anna

Doftranka sa...

Mina tankar just nu är helt upp och ner. Med 6 barn och ett barnbarn på väg så finns det alltid något att tänka på. Hur ska det gå för 18-åringen att bli mamma? Själv hade jag redan en 1-åring vid hennes ålder, hur ska jag lyckas med uppfostran på 13 och 11 åringen när dom har en pappa som bara förstör. Springer på möten på soc med dom hela tiden för att försöka hjälpa dom. Det är som att stånga huvudet i en betongvägg :/
6 och 4 åringarna är än så länge bekymmersfria, tack och lov. Och så var det minstingen på 5 mån som aldrig sover. Inne på dygn 5 utan sömn och känner mig bra mosig i huvudet :/
Livet som förälder är underbart ;)
Är gärna med och tävlar!

KRAM

Annika sa...

Länge sen sist jag tävlade men nu så tar jag mig i kragen o hoppar på.... Mina tankar just nu kretsar kring en garderob...:) en dubbel med glasdörrar... måste bara lägga fram en riktigt bra lösning för sneckarn i familjen o det är inte lätt ska jag säga...:) klurar o funderar vidare o hoppas på vinst av den underbara kronan.... har ju inte såå långt till butiken om jag skulle förlora...:) Kram Annika

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Det är många tankar i en Loppas huvud just nu ! Skulle vilja gå på en begravning på fredag för att hedra en bortgången släkting , men har ingen möjlighet . Lilla Loppan är sjuk igen , känns som om hon aldrig kryar på sig ordentligt .
Och så är jag så less på snöandet , att jag inte kan ta mig fram på min cykel som jag vill .
Inte så uppiggande kommentar , men så är det just nu .
Hoppas altt är bra med dej !

Underbar bild !!

Kraam/Lotta

Vit dröm sa...

Så fin krona självklart vill jag vara med :)!
Själv sitter jag och funderar på när våren ska komma till vårt avlånga land... Längtar så efter fågelkvitter, sol och vackra vårblommor :)
Ha en fin tisdag!
Kramar Anna

sandra sa...

Underbar krona, jag vill gärna vara med i utlottningen. Just nu tänker jag på vår kommande köksrenovering med pirr i magen!
Kram sandra.

Unknown sa...

Oj, vill du verkligen veta vad jag tänker, har du mycket tid eller? ;)
Kan erkänna att det jag tänker på mest just nu är när/om jag ska bli vän med mina föräldrar igen. Blev ett tumultartat obehagligt bråk sist jag var där, som vanligt.. detta gör att jag ofta funderar på mig själv som person, hur jag är osv.. fy vad deppigt att prata om, sorry.

Något roligare, jag tänker mycket på härlig inredning, och framtiden, och den kommande våren! =)Och om jag kan vinna den underbara kronan såklart!
Det gör mig glad!

Ha en underbar dag,
kram Catta

Bibbi sa...

Eftersom jag inte bara är drottning över tvättstugan, utan även köket skulle ju en krona till behövas...;-)
Det är verkligen en jättefin krona detta.
Kramen

Lantliv och Loppis sa...

Åh, jag tänker på massa saker! Att det känns trist att behöva åka 50 mil upp till Östersund idag, när jag hellre vill vara hemma och pyssla, och jag tänker på hur gärna jag vill att våren skall komma. Sist men knappast minst, tänker jag såklart på vilken superfin utlottning du kommer med!
Självklart skulle kronan förgylla vilket hem som hellst, men gärna mitt! *hehe*
Ha en fin dag!
kram Jennica

Fröken C sa...

Vilken ljuvlig krona:)))))

Mina tankar handlar om att måla om vår innetrapp:)) O många tankar ägnas åt min äldsta kusin som har en hjärntumör:((((

Kram C

I det enkla bor det Vackra sa...

Mina tankar..

Det första jag tänkte när jag såg kronan var Åååh undra var hon kan hittat en sån underbar, sen fortsatte tankarna flöda och slutade med att nä ingen idée att fråga den är säkert på tok för dyr gör min plånbok!

Sen såg sedan att du funderar på att Lotta ut den & då var känslan direkt meeeen satsa, prova för en gång skull stå på dig & var stark! Sen kom tvivlan.
Men nu har jag tagit Mig mod att försöka ändå, menar jag är 23 år nu och som nyss köpt hus & är redan en mamma till 2 underbara döttrar jag måste våga satsa mer så som jag satsar på en underbar framtid med min underbara familj! Nu längtar vi till våren då tjejerna kan vara ute & leka medans jag får ligga och gotta mig i rabatterna, det är
våran första vår i vårt nyköpta hus! :)

Tusen tack för en changs till en sån underbart fin krona!

The House of Antoinette sa...

What a beauty - självklart vill jag vara med.
Vad jag tänker på just nu - hur jag ska få hem ett skåp från min fd granne som jag har fått och som jag själklart ska måla vitt...(måste jag hyra ett släp???), sen tänkte jag mycket på våren - jag längtar så efter ljuset och kvällarna när man kan gå runt och kolla hur långt allt är på väg att slå ut...
Håller tummen för vinst, kram Anette

Nina sa...

Hej!vilken vacker krona! den vill jag gärna vara med och tävla om.:)

just för tillfället (hela tiden egentligen) tänker jag på mitt lilla barn inne i magen. det är vårt första barn och vi är både nervösa och förväntansfulla, både jag och min man.kommer det gå bra? kommer det göra väldigt ont? osv. hela livet kommer ändras, och det tänker man inte på förrän man sitter där med en bulle i ugnen;) en otroligt fantastisk resa som jag hoppas alla får vara med om!:D

Kramar!/Nina

Tesa/Therese sa...

Just i detta nu funderar jag på om inte denna krona skulle sitta perfekt på en provdocka jag just gjort klart. Annars funderar jag på vad jag ska tipsa om på min andra blogg "tesaprickiformar" denna vecka?
Kram på dig!

Anonym sa...

Hej, en underbar vacker krona! Den vill jag vara med och tävla om tar 1 lott och hoppas givetvis på tur.

Just nu går mina tankar till de små och speciellt till lillsessan Nova som är 3 veckor gammal. Är så lycklig över henne och de två bröderna som förgyller min vardag.

Ha en fin vecka!

Kram Renate
wretefelt@hotmail.com

Fräknis sa...

Hej, jag satt och funderade på vad nästa blogginlägg skulle handla om på min sida. Min son gav mig precis en idé.
Kram

Åsa sa...

En helt underbar vinst, jag vill vara med. Mina tankar går mestadels runt hur jag ska hinna med allt roligt pyssel som jag har planer för. Åsa
cedergren@telia.com

emh_olsson sa...

Hej!!
Jag är gärna med i utlottningen av kronan. Brukar aldrig delta i tävlingar annars, eftersom jag inte har någon blogg själv. Men är däremot flitig läsare av både din o en del andra bloggar.
Helene (emh_olsson@hotmail.com )

Vita Falkens Lantliv sa...

Åh så fin krona!
Jag vinner den mer än gärna:)

Kram susanne

Så Vitt Jag Vet sa...

Vill vara med..... Mina tankar idag är att jag är så glad för jag fick min bil från verkstaden. Är fri som fågeln att bestämma när och hur jag kommer och far.....
Kraam
Sanne

~~*Pennyshouse*~~ sa...

underbar krona!

min hjärna arbetar för högtryck.Massor som rör sig där.Inredning, barn, underliga vänner mm mm

Kram Nilla

Det Vita Drömhuset sa...

Vilken underbar krona!
Den vill jag gärna vara med och tävla om! :)

Ha en fin kväll.

Kram Åse

Rickard Nilsson sa...

Hej!
Har just snöat in på shabby chic och den lantliga stilen. Hittade din blogg och den SNYGGA kronan! Skulle vara en bra start på min omvandling av hemmet.

/Rickard

Vita små hjärtan sa...

Men så klart vill man vara med och pröva lyckan.
Kram Agnetha

Camillas vita villa sa...

Hej!
Såå fin krona.
Såå rolig utlottning.
Såå härliga bilder.
Såå mycket inspiration.
Såå många kramar.
Camilla

Anonym sa...

Mina tankar just nu handlar om att världen snurrar allt för fort, känns det som. Det är mycket jobb och barnen och mannen har så mycket aktiviteter hela tiden. Det känns som att jag står mitt i och inte riktigt hinner med. Det känns som att tiden vi har tillsammans alla fyra inte längre finns, för att alla är så upptagna hela tiden. Jag hoppas att alla orkar med detta och att det inte blir ett tufft uppvaknande så småningom utan att vi kan hitta tiden med varandra och prioritera rätt!
ninaerica

Sophie sa...

Mina tankar kretsar kring sonen som våndas över små ting i tillvaron, men som är oerhört svåra och stora för honom, som t ex att han måste ha en egen idrottslektion i skolan...Jobbigt när man är 10 år...Han grät i kväll...:( Han fyller år 1 februari och jag skulle gärna vilja ge min lille prins vacker krona.

Kram,
Sophie på Vidöåsen

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Är gärna med i din fina utlottning!

Det jag funderar på just nu är om jag verkligen kommer få ordning på allt och inte behöva vara sjukskriven längre.

Stor Kram Annelie ♥

Unknown sa...

Hej

Vilken snygg krona.
Den skulle passa fint i mitt nya hem.

Mina funderingar just nu är den kommande flytten och var jag ska ställa alla saker man släpar runt på. Hur ska barnens rum se ut, hur ska vi möblera i rummena.


Ha det bra

Kram

Vita huset 28 sa...

Hej vilken helt underbar krona!!! Den skulle jag gärna vilja vinna.

Oj mina tankar just nu.... va trött jag är, när ska dottern börja sova lite bättre på nätterna.... hmm hur ska de bli med jobb... ska jag hitta nåt fast, nåt jag vill göra. Tänk om ingen vill anställa mig... hur blir det då med fönsterbytet till sommaren... ja just ja kom ihåg o köpa blommor efter jag lämnat på dagis idag.. o så kanske på rean en sväng, skulle verkligen behöva lite nya kläder... fast ekonomin inte tillåter just nu...nehe dags o gå ut med hundarna o starta dagen... hungrig också så frukost får de nog bli först...

Ha en bra dag
kram Camilla

Vintagepia sa...

Lækker krona....ælske rustne saker!! Og så har du en nyyyydelig blogg:)
Mine tanka går i dag tell aille som har mesta nån av sine kjære og dæm som slit mæ problema eiller sykdomma...her finnes dæ lysponkt i kværdagen mæst førdæ at dæ bli lysar og lysar ute og at vi snart ser sola!
Klæm fra Vintagepia i dæ likkje røe huse i skogen:)

Karin sa...

Hej!Maria!!
Ja du jagtänker nog mest på när Grynet ska komma och hur det kommer bli!Vilken tid vi har framför oss och vilken förändring i livet!Det är nu livet börjar tror jag!
Sen tänker jag på mitt ex- arbete!
Och så klart längtar jag till våren!
Jag vill tävla om den fina kronan!!
Kramar till dig och ha en bra dag<3

Anonym sa...

Hej!

Tänker på att vi vill slippa få magsjukan som härjar på dagis. Har min snart treåring hemma för den skull, full rulle med andra ord! Hinner inte tänka så mycket...:>).

SUPERDUPEr fin krona förresten, hoppas starkt på vinst!!

Mvh, ANnelie

maila gärna vid vinst på, asvenssona@hotmail.com

I mina gömmor sa...

Är självklart med och tävlar!
Ja dagens takar är helt inne på min nya kökshylla byggd av en gammal möbel. Ligger och väntar på spackel, färg och slipning!
Mvh, Malin

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Vill gärna vara med och tävla om den fina kronan.

Det jag tänker på idag är...hoppas detta är sista gången jag behöver stoppa ner huvudet i toastolen urk...inte så trevliga tankar men känns som man är döende när man har maginfluensa, tur att det är snabbt övergående.
Ha de gott
kram Marie

Annas skattkammare sa...

Hej! Såklart vill jag vara med och tävla! Just nu funderar jag mest på kommande bebisen och såklart mitt påbörjade målningsprojekt i köket! Har tagit på mig målarkläderna idag men har varit lite trött så jag har inte orkat börja.. bäst att lyda kroppen! ;)
Kram /Anna

Tillsammans Hemma sa...

Hejsan.
Är det just precis nu man ska hoppas på att bli Kung, Kung i baren, eller nåt???
Oavsett vad som händer den som får bära/inredan med den vackra kronan så är jag gärna med och tävlar om den.
Lite kunglighet i vardagen behöver vi väl alla???♥
Kram Loo.

Vitt för själen sa...

Sådan där fin krona vill jag vinna. Så..I´m in!!!

Många tankar snurrar..kanske för många. Måste jag tänka jämt? Ha koll?

Just nu tänker jag på, att jag tappat min fina glaskupa till tårtfatet..kan inte fatta. Är sååå ledsen. Även om det bara är en sak som jag köpt till mig själv..*snyyyyft*


Ha en fortsatt fin vecka, kram Sophia

Ett Vitare Hem sa...

Åh den är så vacker denna kronan, ja vad funderar jag på, vad jag ska bjuda mina föräldrar på för middag på lördag ;o)
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena

Livsnjutaren sa...

En så underbar krona, satt och funderade på om jag fått med allt i resväskan. Åker till Skåne i jobbet över helgen. Tar med mig kameran och går ner till havet för en underbar stund genom objektivet.
Jag vill jättegärna ha en så fin Krona;)dra gärna mig som vinnare.Önskar dig en skön helg

Inspiration i vitt sa...

hej min söta vän, den kronan har jag sett på bild många ggr men inte i verkligheten, jag gillar den, tycker den är såååå fin.

Just nu tänker jag mycket på vad jag ska göra i framtiden för att min själ och sinne ska må riktigt bra.

Kramar i massor/INgela.

koppfnatt sa...

Så fin krona, den vill jag gärna se om jag kan vinna.
Mvh Åsa

Ann-Charlott sa...

Hejsan!

Mina tankar just nu är stort för mig att ta gastric bypass operation om 20dagar kvar. Och hoppas att blir jätte bra och nytt liv för lättare och piggare. Ta hand om er tjejer, ni är värda och jag med! Jag är med och tävla. Både bild och länk är hos mig, mvh Lotta

Anonym sa...

God morgon!

Sitter och tänker på vad jag ska bjuda familjen på när jag fyller år på söndag.

Det jag är helt säker på är att kronan är superfin och skulle bli väldigt uppskattad av mig :)

Ha en bra dag!
Vänlig hälsning,
Amanda (isola_flickan@hotmail.com)

Anonym sa...

As lovely as snowflakes
In the winter air,
This crown belongs
In an Angels hair :)

Bonnie Horste sa...

Oj den va ju otroligt vacker!!

Just nu tänker jag på min lilla sessa som ligger i sängen och är sjuk.
Att det kan göra så ont i ett mammahjärta!!

Tack för en underbar blogg!
Kram Bonnie

http://www.snygginredning.se/sv/

Spets och Silver sa...

Väldigt vacker krona! Hade passat perfekt på min skänk.

Så nu håller jag tummarna!

memory@live.se

Många hälsningar
Annette

Anonym sa...

Åh,är gärna med på utlottningen av den vackra kronan.
Tänker på morgondagen, ska göra en HELDAG med äldsta dottern och barnbarn, vi åker till Fritsla och TYGRIKET, och beundrar alla vårtyger som förhoppnimngvis har kommit in och att det blir inhandlat nya vårgardiner till köket. :-))
Ha en bra dag, här skiner sola!!

Mvh Bettan i Herrljunga

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej Mia-Maria!

Hela förmiddagen har jag ägnat åt den fantastiska bloggvärlden. Så mina tankar har ägnats åt vad som känns viktigt i livet.
Jag har kommit tillbaka igen efter ett år som kantats av tunga svårigheter. Jag höll på att tappa fotfästet och all kraft sugs ur mig. Vi utattes för saker folk bara kan drömma om. Men jag reste mig tillsammans med familjen och ser med glädje fram emot nya möjligheter i livet. Jag vill kunna njuta av det som gläder mig idag. Det finns mycket men främst är det min familj, mina vänner och bloggvärlden. För den har gett mig så mycket tillbaka i både vänskap och stor inspiration.

Kronan är alldeles alldeles....underbar!
Jag tar chansen att få bli kung för en dag och kniper en lott!

Ha det allra bäst vännen och ha en fin dag

Kram Viveka

Anette sa...

Hejsan vilken fin blogg du har ,har fått mycke inspiration från dej.
Jättefin krona som jag gärna är me o tävlar om .
Kramiz Anette (vitarosor.blogspot.com)

Joyforhome sa...

Jävlar på ren svenska :9 så snygg den var. Skulle blivit överlycklig om jag vann denna , vet ju precis var den ska vara :D

Håller tummarna

Kram Malin

JohannaDesign - Blommor, smycken o inredning sa...

Åh, jag vill gärna vara med :) Mina tankar går till framtiden som jag oroar mig för. Har precis gått från ett vikariat till att vara behovare på ett företag vilket innebär att jag inte vet ens hur morgondagen blir. Ringer de mig så att jag kan jobba eller kommer dagarna bara att gå utan en enda dags jobb. Jag måste leta något nytt.... Önskar dig en trevlig helg. Vänligen Johanna

Anonym sa...

Såklart jag vill vara med och tävla om kronan! Som trogen kund i butiken vet jag vad vacker kronan är! Hoppas på tur!
Vänligen Åsa I Karlstad

Anonym sa...

Jag funderar på en kommande köksrenovering mest med glädje men också en viss oro för allt vad det innebära. Jag deltar med Glädje i din utlottning.
Irene

CC sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
CC sa...

Sitter och tänker på mitt nästa projekt, hitta fina bokstäver till min vägg.
Din krona är ju underbart vacker och jag vill gärna va med och tävla om den!
Kram CC

Ljusa vardag sa...

Hej! Skulle gärna vilja vinna den romantiska kronan. Skulle sätta den i ett fint vårblomsterarrangemang på trappen. Mvh Anna

Fågel Blå sa...

Glömde berätta vad jag tänker på!!!!!
På Loppis tänker jag just nu, skall in till staden och besöka en, spännande!!!!!Försöker tänka på
posityiva saker!!!!
Mår liksom bättre då!
Kram Kathrine

evalott sa...

Den skulle passa perfekt i min lilla brukslägenhet här på Skoghall....Älskar denna stil och har gjort många (och långa) besök inne på Noll 54!!

Fröken Tindra sa...

Åh, den vill jag gärna vinna!
Jag tänker på allt möjligt nu. Skall jag sy, städa, hänga tvätten etc etc? Känner mig lite kluven. Snart skall det lagas mat också...
Hoppas att du har en skön lördag!
Kram!

Sanna Längvik sa...

Jag hoppas inte att det är för sent att vara med i utlottningen! Har sett att det är inne med kunga- och prinsesskronor i inredningsbutikerna här i Linköping. Kan det vara Victoria och Daniels förtjänst kanske?

/Sanna

Anonym sa...

En krona skulle passa bra hos mig
hoppas jag har tur och vinner hos dig!

Kram
Barbro

Majsan/ ljuslyktan sa...

Mina tankar just nu är vad jag ska skriva här för att vinna denna vackra krona! :)

Eva sa...

jag vet inte om jag gör detta försent men jag skulle vilja vinna kronan jag med. Jag tycker du har en jättefin blogg som jag ofta läser och inspireras av .

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vilken underbar krona.Den vill jag gärna vara med och prova lyckan på.Helt underbar är den.Ha en fin dag rara du

Mina Eviga påhitt sa...

Hejsansvejsan MiaMaria!
Självklart vill jag vara med i utlottningen av den vackra kronan! Och visst kan du få en glimt av mina tankar. Just nu är de i ett enda virrvarr...det är pysselidéer som far runt, sen funderar jag på om jag ska ha öppna hyllor i köket eller om jag ska sätta upp det gamla skåpet igen. Gardiner eller inte...Hur ska tavlorna sitta...Vilka mattor ska jag ha...
Ja tankarna är många!
Ha det gott!
Kram
Eva

A House With A View sa...

Såå jättefin krona, vill gärna vara med i utlottningen!! Mina tankar kretsar kring att jag måste börja med mina läxor så jag får något gjort den här söndagen, urk...

Kraaaaaaaaaaaam aka

Vintage sa...

Åh varför har jag inte hittat hit förrän nu? Jättefin krona och underbar blogg Kram susanne

Anonym sa...

Åh jag skulle bli glad om jag vann kronan! Mina tankar idag denna söndag handlar om både det ena och det andra. T ex om hur tacksam jag är över mina nära och kära, att jag är döless på denna vinter och längtar efter vår, att jag vet precis vart jag skulle placera kronan om jag vann den osv osv...
Härlig blogg du har!
/Birgitta i Norrland

mammiz sa...

Det skulle vara helt ok att vinna denna krans.

Anonym sa...

vilken fin krona, får mig att längta till våren och den ljuvliga mossan som skulle bli så fin ihop till kronan. Annars går tankarna till renoveringen av vår pyttehall, vilken tapet blir det i trappen upp tro..

Lisette sa...

Jag tänker på.... solsidan
Sitter o tittar på detta underbara program och älskar denna humor!

Underbar krona förresten!

Kram Lisette

Kamila sa...

Korona jest cudowna!!! Piękny bibelot!

Pozdrawiam stała czytelniczka

Måddan - Himla lantligt sa...

Hej!

WOW! Vilken UNDERBAR vinst! Så generöst av dig!
Jag vill sååå gärna vara med och hoppas på stor tur. Den skulle passa perfekt hemma hos oss.

Mina tankar går precis just nu till Rita med bloggen Hemma hos lilla mej som har det svårt just nu i sin sorg....har precis läst hennes blogginlägg och lider med henne...

Länkar gör jag givetvis och lägger till dig i min "följarlista"

Kramar och ha en fin och skön helg!

Måddan

Anonym sa...

Funderar på hur jag skall få till min blogg så den är lika tilltalande som din. Med eller utan krona

Susanne Bodin sa...

Såå snygg krona...vill ha...vill ha :) Undra vart du har hittat den? Har inte sett nått sånt alls...Sen måste det sägas att din blogg är jätte kul att läsa <3<3

VillaVanilje sa...

jeg ønsker meg denne kronen så mye at jeg snart blir helt galen. den er bAre SÅ lekker!! og hjemmet ditt er utrolig nydelig. fikk lyst til å kopiere ALT!!!
hilsen silje, villa vanilje