2013-10-07

Det där lilla extra...Oktobermånad är här…
Hoppas allt flyter på bra hos ER, här rusar tiden som alltid och det är säkert någon mening med det.....julen närmar ju sig fortare ;)

När HÖSTEN infaller så tycker jag att hemmet behöver en uppfräschning av nya kuddar, krukor, inredningsdetaljer e.t.c alltid kul med nytt och mysa till det vill vi ju alla mer eller mindre :) Känns som om jag börjar få till det där lilla extra...

Lite nytt...Vände upp och ner på låååånga kottar i mina ljuslyktor från NOLL54.


Vet inte hur NI känner men även vår kropp behöver en uppfräschning såhär på HÖSTEN, håret behöver inpackning, kroppen behöver skrubbas & smörjas, fötterna filas och en ny parfym är aldrig fel. Men just nu är jag i behov av en bra kroppslotion/duschkräm. 
Så jag funderar på att lägga en beställning hos Fleur de Santé, tips mottages gärna. 
Tror att min mamma beställde varor därifrån om jag minns rätt, råkade hamna på denna sida när jag besökte en annan bloggerska...


Olivolja ska ju bara göra gott för kroppen så då undrar jag om det är någon som har testat dessa produkter? Ha nu en skön vecka och ta hand om ER!
Kramar//MiaMaria


3 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Wow Så otroligt snyggt du fixat med kottarna!
like it alot!
Önskar dej en fin Dag!
Kramar Kathrine

No34 sa...

Så himla läckert med några upp-och-ner-vända kottar!! Så enkelt och såååå snyggt!!
På sommaren när jag ar varit ute mycket i solen kan jag faktiskt smörja in mig med ren kallpressad olivolja, men kanske inte när jag vill dofta gott...:)
Tisdagskram från Kate

fia sa...

Så fint det va med kottarna där .