2015-03-23

Lys upp tillvaron...Jag vet inte men trots att ljuset är åter så vill man lysa upp tillvaron med mysbelysning, levande ljus...och jag säger bara det jag stortrivs när jag får tända mina lampor och ljus.
Hur ser det ut hemma hos dig?

I vardagsrummet har jag två taklampor och sex bordslampor och en golvlampa. Plus att jag har andra ljuskällor oxå som lampetter och lyktor. En hel del alltså men självklart tänder jag inte upp alla samtidigt utan rätt belysning till rätt tillfälle helt enkelt. Och för mig är lampor inte bara en ljuskälla utan även  en fin inredningsdetalj.

En liten vrå i vardagsrummet där står mitt senaste köp och lyser upp vår tillvaro...lampfot i glas och skärm i siden känns nytt och fräscht.
Och som jag skrev tidigare lampor är även en stor del av inredningen blir så snyggt med rätt lampa på rätt plats. Eller hur?

Just nu är jag på jakt efter en lampa till min vägg upp till övreplan plus en golvlampa. Så googlade runt lite och hamnade HÄR och jisses här fanns ju massa att välja på och att de har 15% rabatt mars ut gör ju inte saken sämre....perfekt helt enkelt.
Och är det någonstans jag saknar ljus så är det faktiskt på övervåningen. 
Fastnade för golvlampan Ekelund även vägglampetten föll mig i smaken.

Nyfiken på hur hur de ser ut klicka HÄR

Idag så bjuds det på regn och ledighet så det blir till att mysa till det inne. Inte helt fel när det är mörkt och dystert ute.

Ha en go vecka!
Kramar//MiaMaria 

4 kommentarer:

House and Garden by Bia sa...

Jättefint...jag har pippi på lampor, hihi....byter ut skärmar efter gardiner som jag sätter upp...
Nu har vi renoverat i vardagsrummet, så här fixas det för fullt...tyvärr måste vi vänta på ny soffa ända tills i maj !!...och jag längtar !!!
Ha det gott!
Bia

fia sa...

Å va många lampor och va fint.
vart så sugen på flaskorna med ljus.
Jag har 3 lampor i vardagsrummet men är på jakt efter fler.
Kram

Unknown sa...

Hej!
Åh vad jag vill ha den där glaslampan med vit skärm, Var har du köpt den? :D

mcthanne sa...

his response best replica designer bags great post to read best replica designer dig this Dolabuy Goyard