2016-09-01

September tar över...Augusti har passerat och September tar vid. Ett hopp om en varm och skön September vore ju toppen. Men tyvärr vädret råder vi inte på och vi får ta det som erbjuds. Men SOL är ju aldrig fel. Har iallafall börjat bra.
Lite grönskande bilder från Göteborg bjuder jag på idag när Solen verkligen visar sig från sin rätta sida...det är varmt och skönt. 

 En härlig oas hittar ni mitt i centrala Göteborg i på Trädgårdsföreningen. Det är verkligen lika magiskt i verkligheten som på bild. Man känner lugnet.

Vackra blommor som den fina Stjärnflockan...Ett litet bi som suger näring och ställer upp på bild är ju toppen :) 
Men denna skönhet "Stjärnflocka" är bara en i mängden. Finns så mycket vackert att se och fotografera.

Ett växthus i vackraste vitt pryder sin plats i grönskan och den blåa himmel. Gräset prydligt klippt och lyser grönt och fint.

 Vackra grusvägar runt hela föreningen och man möts av vackra blomster överallt. En plats att bara vara i. Njut i nuet.

 Pioner i rosa med fyllig blommor Härligt! Nästan så man skulle vilja sätta på sig trädgårdshandskarna och börja jobba där.

Men har ju egen trädgård som verkligen behöver ses över denna höst. Så jag behöver investera i bra verktyg och snygga arbetsbyxor DÅ går ju allting så mycket lättare. Så det blir till att klicka hem lite nya saker. Hittade en sida som både företag och privatpersoner kan handla Engelbert Strauss  finns verktyg kläder skor till hela familjen. Eller varför inte Jula fanns en del där också bara att sätta sig ner och bestämma sig för vad vill jag ha.

Gröna oaser och en vacker kanal att sitta vid. Perfekta stället att besöka, en solig dag. För vi hoppas på många sköna varma soliga dagar i September så trädgårdsarbete går lite lättare. Och Sol behöver vi alla innan mörkret tar vid. 

Ha nu en fortsatt skön vecka.
Kramar// MiaMaria


1 kommentar:

House and Garden by Bia sa...

Så fina bilder du visar oss ;)
Ja du, än har jag sommar både i sinnet och här hemma och det är ju både soligt och varmt ännu...så höstfixet får allt vänta, ett tag...
Hoppas allt är bra med dej...vi har ju nyss kommit hem från Mallis...så här är det lite turbulent just nu...
Ha det gott!
Kram